Afspraak maken?
Bel 011 26 26 78

 

Nathalie Knoors Tandarts Hasselt
Katrien De Keersmaecker Tandarts Hasselt
Daan Martens Tandarts Hasselt
Evelien Appeltans Tandarts Hasselt
Steffi Borgers Tandarts Hasselt
Brechje De Decker Tandartsassistente Hasselt

Team - Tandartsen

Groepsfoto Team Alldent Tandartsen

Tandarts Nathalie Knoors

Nathalie Knoors behaalde in 2010 haar diploma 'Master in de tandheelkunde' aan de KULeuven. Als tandarts deed zij ervaring op in twee grote groepspraktijken regio Limburg, in Hasselt en in Lummen. Omdat ze erg veel belang hecht aan een persoonlijke aanpak en een vertrouwelijke arts-patiënt relatie, besloot ze zelf een praktijk te starten. Zo werd in 2014 tandartspraktijk 'All Dent' geboren. Ze streeft ernaar al haar patiënten een duurzame en esthetische oplossing te bieden. Ze beoefent de brede waaier van de algemene tandheelkunde. Dat wil zeggen zowel preventieve zorgen, zoals controles, conserverende zorgen, zoals vullingen, als prothesen en kroon- en brugwerk. Ze behandelt zowel kinderen als volwassenen. Voor orthodontische behandelingen en chirurgie wordt er samengewerkt met enkele specialisten.

Tandarts Katrien De Keersmaecker

Katrien De Keersmaecker behaalde in 2014 haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ aan de KU Leuven. Daarna volgde zij het postgraduaat algemene tandheelkunde en liep ze stage op de dienst tandheelkunde in het AZ Sint Jan in Brugge. Hier verdiepte zij zich in het maken van de uitneembare prothese. In Oktober 2015 vervoegde Katrien het enthousiaste team van tandartspraktijk ‘All Dent’ in Kermt. Naast algemene tandheelkunde gaat haar interesse uit naar kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Tandarts Daan Martens

Daan Martens behaalde in 2014 zijn diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ aan de KU Leuven. In 2015 vervolledigde hij zijn postgraduaat als algemeen tandarts. In Oktober 2015 vervoegde Daan het team van tandartspraktijk ‘All Dent’ in Kermt. Hij heeft een bijzondere interesse in de endodontie en volgt hiervoor regelmatig cursussen. Tevens is hij erg vertrouwd met de prothetische rehabilitatie van de patiënt.

Tandarts Evelien Appeltans

Evelien behaalde in 2016 haar diploma 'master in de tandheelkunde' aan de KULeuven. Het postgraduaat tot algemeen tandarts volgde ze in twee groepspraktijken, in Hasselt en Opglabbeek. In Juli 2017 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Als tandarts focust zij zich op de verschillende aspecten van de algemene tandheelkunde bij kinderen en volwassenen. Dit doet ze met veel enthousiasme en met oog voor de individuele noden van elke patiënt. Verder gaat haar interesse uit naar de esthetische tandheelkunde.

Tandarts Steffi Borgers

Steffi Borgers behaalde in 2018 haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ met grote onderscheiding aan de KU Leuven. Overigens won ze de prijs voor meest verdienstelijke tandheelkundestudent en de prijs voor meest verdienstelijke in de kindertandheelkunde. In augustus 2018 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All dent. Als tandarts gaan haar interesses vooral uit naar endodontische behandelingen, kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Tandartsassistente Brechje De Decker

Brechje is de tandartsassistente van de praktijk. Met een glimlach ontvangt zij de patiënten en maakt alles administratief in orde. Het beheer van de agenda en de telefoon doet zij met veel enthousiasme. Ook het assisteren aan de stoel, het opruimen en het klaarzetten van de benodigde materialen behoren tot haar takenpakket.

Groepsfoto Team Alldent Tandartsen