logo

Tel: 011/26.26.78

Nathalie Knoors Tandarts Hasselt
Steffi Borgers Tandarts Hasselt
Jolien Souverijns Tandarts Hasselt
Senne De Winter Paradontoloog Hasselt
Louise De Corte Tandarts Hasselt
Elisabeth Tirez Tandarts Hasselt
Lauren Delande Tandarts Hasselt
Melissa Tandartsassistente Hasselt
Lieze Tandartsassistente Hasselt
Axelle Tandartsassistente Hasselt
Michiel Tandartsassistente Hasselt
Saartje Tandartsassistente Hasselt
Melissa Tandartsassistente Hasselt
Melissa Tandartsassistente Hasselt
Melissa Tandartsassistente Hasselt
Cindy Tandartsassistente Hasselt
Wendy Tandartsassistente Hasselt

Team - Tandartsen

Groepsfoto Team Alldent Tandartsen

Tandarts Nathalie Knoors

Nathalie Knoors behaalde in 2010 haar diploma 'Master in de tandheelkunde' aan de KU Leuven. Als tandarts deed zij ervaring op in twee grote groepspraktijken regio Limburg, in Hasselt en in Lummen. Omdat ze erg veel belang hecht aan een persoonlijke aanpak en een vertrouwelijke arts-patiënt relatie, besloot ze zelf een praktijk te starten. Zo werd in 2014 tandartspraktijk 'All Dent' geboren. Ze streeft ernaar al haar patiënten een duurzame en esthetische oplossing te bieden. Ze beoefent de brede waaier van de algemene tandheelkunde. Dat wil zeggen zowel preventieve zorgen, zoals controles, conserverende zorgen, zoals vullingen, als prothesen en kroon- en brugwerk. Ze behandelt zowel kinderen als volwassenen. Voor orthodontische behandelingen en chirurgie wordt er samengewerkt met enkele specialisten.

Tandarts Steffi Borgers

Steffi Borgers behaalde in 2018 haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ met grote onderscheiding aan de KU Leuven. Overigens won ze de prijs voor meest verdienstelijke tandheelkundestudent en de prijs voor meest verdienstelijke in de kindertandheelkunde. In augustus 2018 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All dent. Als tandarts gaan haar interesses vooral uit naar endodontische behandelingen, kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Tandarts Jolien Souverijns

Jolien Souverijns haalde in 2020 haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ met onderscheiding aan de KU Leuven. In oktober 2020 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Op dit moment volgt zij een postgraduaat waarbij haar interesses voornamelijk liggen in de verschillende aspecten van de algemene tandheelkunde en de kindertandheelkunde.


Tandarts Louise De Corte

Louise De Corte behaalde in 2022 haar diploma 'Master in de Tandheelkunde' aan de KU Leuven. Tijdens haar studie deed zij ervaring op dankzij een buitenlandse stage aan de universiteit van Stockholm. In augustus 2022 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Haar interesses gaan vooral uit naar de esthetische en prothetische aspecten van de algemene tandheelkunde. Louise specialiseert zich momenteel aan de KU Leuven in de restauratieve tandheelkunde. Zij wil zich nog verder verdiepen in de volledige rehabilitatie van het gebit.


Tandarts Elisabeth Tirez

Elisabeth Tirez behaalde in 2022 haar diploma 'Master in de Tandheelkunde' met grote onderscheiding aan de KULeuven. In augustus 2022 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Haar interesses gaan uit naar alle aspecten van de algemene tandheelkunde. Dit wil zeggen zowel controles en conserverende behandelingen als aspecten van de endodontie.


Tandarts Lauren Delande

Lauren Delande behaalde in 2022 haar diploma 'Master in de Tandheelkunde' aan de KU Leuven. Tijdens haar studie deed ze ervaring op in Leuven en Brugge. In juli 2022 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Haar interesses liggen vooral in de verschillende aspecten van de algemene tandheelkunde.


Tandarts Lien Jacobs

In 2020 voltooide Lien Jacobs haar studies en behaalde ze met grootste onderscheiding haar diploma 'Master in de Tandheelkunde' aan de Universiteit van Luik. Vanaf januari 2023 maakt ze actief deel uit van het team bij tandartspraktijk All Dent. Lien werkt met veel zorg en precisie, en streeft samen met haar patiënten naar een goede mondzorg. Ze koestert een brede interesse in alle facetten van de algemene tandheelkunde, met een bijzondere passie voor kindertandheelkunde.


Tandarts Axelle Ambroos

Behaalde in 2023 haar diploma ‘master in de tandheelkunde’ aan de KU Leuven. In augustus 2023 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Momenteel volgt ze een postgraduaat in de algemene tandheelkunde. Haar interesses liggen vooral in de verschillende aspecten van de algemene tandheelkunde en kindertandheelkunde.


Tandarts Michiel Ordies

Michiel Ordies behaalde in 2019 zijn diploma ‘Master in de tandheelkunde’ aan de KU Leuven. Onmiddellijk daarna startte hij met zijn 4 jarige specialisatie restauratie tandheelkunde aan de KU Leuven. Zijn specialisatie omvat kroon- en brugwerk, esthetische behandelingen, werk op implantaten en volledige rehabilitaties.


Tandarts Lieze Hobin

Lieze Hobin behaalde in 2014 haar diploma ‘Master in de tandheelkunde’ met grote onderscheiding aan de KU Leuven. Na 9 jaar ervaring in een groepspraktijk in Hasselt, vervoegde zij in mei 2023 het team van All Dent. Haar interesses liggen in de verschillende aspecten van de algemene en kindertandheelkunde.


Mondhygiëniste Saartje Volders

Saartje Volders behaalde in 2022 haar diploma ‘Bachelor in de mondzorg’ te Leuven. Ze vervoegde in 2022 het team van Tandartspraktijk All Dent en voert sindsdien in samenwerking met de tandarts de halfjaarlijkse reinigingen en poetsinstructies uit. De mondhygiënist voert voornamelijk preventieve handelingen uit om mond gerelateerde aandoeningen zoals gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen.


Parodontoloog Senne De Winter

Senne de winter behaalde in 2018 zijn diploma tandarts specialist in de parodontologie en implantologie. In 2020 vervoegde hij het team van tandartspraktijk All Dent. Hij richt zich op het onderzoek en de behandeling van het parodontium. Het parodontium is het steunweefsel van de tanden, dit wil zeggen het bot en het tandvlees. Bij hem kan je terecht voor het plaatsen van implantaten en dieptereinigingen.


Tandartsassistentes Melissa, Imma, Noortje, Wendy en Cindy

De tandartsassistentes van de praktijk. Met een glimlach ontvangen zij de patiënten en maken ze alles administratief in orde. Het beheer van de agenda en de telefoon doen zij met veel enthousiasme. Ook het assisteren aan de stoel, het opruimen en het klaarzetten van de benodigde materialen behoren tot het takenpakket.